'Het is toch ongelooflijk dat het zien van een beeld van een mens zoveel verschillende emoties bij ons op kan roepen: vreugde, ontroering, blijdschap of bewondering' Door op de foto te klikken krijgt u de prijs en de afmetingen te zien.

uit 2003 tot 2012 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Grote Liefde

2008

Rodin maakte zijn liefdes scenes altijd zo dat de man hoger zat dan de vrouw en de vrouw zich min of meer aanbood. Zijn assistente en tevens geliefde, Camille Claudel, deed dat expres andersom (beeld Sakuntala). Ook ik heb voor de opstelling gekozen waarbij de man lager zit dan de vrouw. Maar op zich maakt het niets uit voor het beeld, het gaat juist over vertrouwdheid, liefde en geborgenheid...  Gesigneerd Oplage 3/6 (+1)  (Voor close-up foto's klik op foto en daarna rechts boven op 3 D teken, ook voor prijs en afmetingen klik op de foto)

De baadster

2006

Bronzen beeld, zeer geschikt voor zowel binnen als buiten. oplage 8. Door op een foto te klikken worden zowel de prijs als de afmetingen zichtbaar

Balans

2003

Prachtig bronzen beeld dat zeer geschikt is voor in de tuin. Brons, gesigneerd, oplage van 8 

Concentratie

2010

Dit beeld, dat zowel geschikt is voor in de tuin als in huis, is licht geabstraheerd: de houding waarin ze zit is niet echt realistisch en ook haar kleine voetjes zijn niet volgens de werkelijkheid, maar omdat de voetjes zo klein en mollig zijn geven ze haar iets aaibaars. het is een compact beeld, maar straalt daardoor een enorme kracht uit. oplage 8

Dagdromen

2010

Bronzen beeld, zowel geschikt voor binnen als buiten. Gesigneerd, oplage 8

Tevreden

2009

Sierlijk bronzen beeld, kan ook in ander patin geleverd worden. Gesigneerd Oplage 8

Baadster van Degas

2010

Dit beeld is gemaakt naar een schilderij van Degas. Het is verkrijbaar in 2 verschillende patins (zwart en goudkleurig). De genoemde prijs is voor 1 exemplaar. Gesigneerd. Oplage van 12 stuks.

Voorover liggende vrouw

2010

Beeld van een vrouw die voorover ligt. De billen zijn behoorlijk fors, waar 2 kleine voetjes onder uit komen; nodigt uit tot aanraken! gesigneerd, oplage 8 stuks

Feest

2010

Twee vrouwen die extra dun zijn weer gegeven, met alles jubelend omhoog: de tenen, borsten en neuzen. Oplage 8 stuks

Dansend paar

2012

Dansend paar van brons op hardstenen sokkel. Oplage van 8

In gedachten

2010

Staande vrouw, in gedachten verzonken. Gesigneerd, oplage 8

De sprong

2010

Bronzen beeld op ronde hardsteen sokkel. Oorspronkelijke oplage van 8 stuks is verkocht. Er is nog een epreuve d' artiste te koop.

Hello world

2009

Sierlijk bronzen beeld, is qua afmetingen zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Oplage van 8 (Hoogte is excl. sokkel)

On top of the world

2010

De titel zegt het al: zo voel je je als je heel erg happy bent... Bronzen beeld op een marmeren bol (Kleur van de bol kan varieren). Oplage van 12

Vreugdedansje

2010

Het beeldje wordt geleverd op een hardsteen sokkeltje. Oplage van 8  750 euro

Kleine baadster

2010

Bronzen beeldje, gemaakt als studie voor een grotere versie. Oplage 8

Liefde

2009

Dit beeld is niet meer te koop; gehele oplage is verkocht.

Geliefden

2009

Twee geliefden, innig verstrengeld.  Oplage 8, gesigneerd

Torso vrouw

2010

Bronzen vrouwentorso in beweging. 2/8

Baby

2011

Baby van een paar maanden oud die met haar voetjes speelt. Oplage 8

Moederschap

2009

Het wonder van moederschap. De 4 beeldjes beelden het eerste jaar uit van zwangerschap tot de eerste pasjes van het kind.  Prijs is per 4 beelden. oplage 8. De beeldjes zijn ook los verkrijgbaar, zie online winkel.

Vriendinnetje (liggend)

2011

Een beeldje uit de groep "Vriendinnetjes". Prijs 500 euro Deze groep heet zo omdat het om kleine beeldjes gaat, die je overal neer kan zetten/bij je kan hebben: op het aanrecht, de badkamer, je nachtkastje, bureau etc etc. Het beeldje kan (los) op een sokkel naar keuze gelegd worden. Deze groep beeldjes heeft geen gelimiteerde oplage en is niet via de galeries te koop waardoor de prijs lager is dan normaal. Voor de afmetingen moet u op de foto's klikken.

Vriendinnetje (kleermakerszit)

2011

Een beeldje uit de groep "Vriendinnetjes".

Mijmeren

2011

Een beeldje uit de groep "Vriendinnetjes". Prijs: 400 euro  

Haren doen

2011

Een beeldje uit de groep "Vriendinnetjes". Prijs 400 euro

Kusje

2010

Bronzen reliefje. Leuk voor in een boekenkast, op je nachtkastje of aan de muur, bijv in de keuken of boven het bed. Doordat het geen beperkte oplage is, is de prijs lager dan normaal.

Boertje

2009

Bronzen boertje Gesigneerd, oplage van 8 Geschikt voor in huis, tuin of op een balkon.

Familieportret

2010

Een groep mensen, alsof ze op de foto gaan. gesigneerd. oplage 8 stuks.

we're all so different, but also the same...

2010

Dit beeld stelt een groep mensen voor (als in een wachtkamer), die ik op een wat abstracte manier heb weergegeven waardoor je er zelf een "verhaal" bij kan verzinnen. Door ze relatief hoog in de lucht op een balk te plaatsen krijg je hetzelfde effect als bij een groep vogels op een telefoondraad; er ontstaat een soort ritme (vergelijkbaar met een notenbalk).   Het ritme geeft het beeld een extra dimensie. De achterliggende gedachte is dat je niet alleen als individu belangrijk bent, maar dat het een toegevoegde waarde heeft dat je deel bent van een groter geheel... (zie ook onder kop "We're all so different etc." voor verkoop losse onderdelen van dit beeld)