Dit is een beeld dat is samengesteld uit meerdere losse beelden. Het is als 1 geheel te koop (bij uitstek geschikt voor een wachtkamer of een bedrijf) maar ook zijn er onderdelen uit dit beeld los te koop.

uit 2010 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

We're all so different, but also the same...

2010

We're all so different, but also the same...   Dit beeld stelt een groep mensen voor (als in een wachtkamer), die ik op een wat abstracte manier heb weergegeven waardoor je er zelf een "verhaal" bij kan verzinnen. Door ze relatief hoog in de lucht op een balk te plaatsen krijg je hetzelfde effect als bij een groep vogels op een telefoondraad; er ontstaat een soort ritme (Ook vergelijkbaar met een notenbalk). Het ritme geeft het beeld een extra dimensie. De achterliggende gedachte is dat je niet alleen als individu belangrijk bent, maar dat het een toegevoegde waarde heeft dat je deel bent van een groter geheel... (klik op de foto voor vergroting, prijs en afmetingen)  

We're all so different, but also the same...

2010

Het beeld is als geheel te koop, maar ook is het mogelijk om onderdelen van het beeld los te kopen (wel met hardsteen of houten sokkel). Het beeld in zijn geheel is nu op een zwart metalen rek geplaatst, maar het is ook erg mooi en speels om de onderdelen los van elkaar tegen een muur te bevestigen in een wachtkamer of in een bedrijf. In principe zijn er veel mogelijkheden bespreekbaar. (Ook andere formaten en/of andere kleuren brons). klik op de foto voor vergroting

Mille baci (1000 kusjes)

2010

De hoogte van het beeld is exclusief sokkel ongeveer 17 cm (met sokkel ongeveer 22 cm hoog)

Bescherming

2010

Onderdeel van het beeld "We're all so different, but also the same.." Los verkrijgbaar op een harsteen of houten sokkel.