Opdrachten:
Ieder jaar houd ik tijd beschikbaar voor opdrachten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beeld in opdracht laten maken. Het is mogelijk om alleen aan te geven waarvoor het beeld bedoeld is of waar het moet komen te staan en dan maak ik 1 of meerdere schetsontwerpen waarna de opdrachtgever kan kiezen uit de ontwerpen of nog wijzigingen kan aangeven in het ontwerp. Vooral met zakelijke beelden gaat het vaak op deze manier.                                      
Particulieren hebben meestal meer uitgesproken wensen, in dat geval is het goed om samen wat uitgebreider de wensen door te nemen en gedurende de schets- en ontwerpfase is er dan regelmatig contact/overleg. Ook over de kleur van het beeld en een eventuele sokkel beslist de klant dan mee.
Een bronzen beeld is voor “de eeuwigheid”: een aantal jaren geleden is er een prachtig Grieks beeld van ruim 2000 jaar oud uit zee opgedoken. Het verkeerde na honderden jaren op de zeebodem nog in behoorlijk goede staat….                                                           
Daardoor worden bronzen beelden meer en meer gekocht en gegeven als blijvende herinnering bij een speciale gelegenheid zoals bij een geboorte, verjaardag, trouwerij of als grafmonument. 
Natuurlijk is een oriënterend gesprek over een eventuele opdracht volledig vrijblijvend.